Salutació Comitès Programa Premis Informació Allotjament Abstracts

Salutació

Benvolguts,

La propera reunió de la Societat Catalana de Pediatria serà la XVIII, la que marca la majoria d’edat de la nostra reunió anual.  És un motiu de satisfacció per nosaltres que aquesta reunió es faci a Figueres, a l´Alt Empordà.

Malgrat l’època difícil que ens toca viure, la crisi, les retallades, les dificultats laborals, econòmiques i també el desencís que això genera, volem aconseguir amb aquesta Jornada una reunió que ens aplegui a nivell científic i humà i ens faci recuperar la il·lusió i la motivació per seguir endavant - com sempre ho hem fet - en el gran repte de aconseguir una millora continuada en la salut integral dels nostres nens.

Figueres és bressol del gran geni Salvador Dalí i l’ art es deixa sentir arreu de la ciutat, en el  Museu Dalí i les seves rodalies. És una ciutat que contínuament s’impregna de la sabia dels nombrosos visitants, del turisme, de l’intercanvi cultural que enriqueix i dóna sentit i continuïtat a tota la comarca.

Terra de vents però també terra fèrtil. La plana de l´Empordà dóna meravellosos fruits: els seus vins, olis, formatges, anxoves etc i per descomptat, meravelloses vistes que es mantenen en el record dels que l’han visitat.

La reunió tindrà lloc en el Castell de Sant Ferran, una antiga fortificació militar que s’ha rehabilitat per poder donar-li un ús social. Una fortificació austera però emblemàtica en la que esperem ens puguem sentir a gust tots plegats.

Desitgem poder comptar amb tots vosaltres.Dr Vicente Molina
President de la Societat Catalana de Pediatria


Dra Mar Calvo
Presidenta del Comitè Organitzador