Salutació

Benvolguts,

Com cada any, i ja en fa 20, celebrem la trobada de la Pediatria Catalana. I aquest cop ho fem al cor dels Pirineus, en l'entorn màgic de la capella de Sant Domènec, al bell centre del casc antic de La Seu d’Urgell, a tocar de l’única catedral romànica de Catalunya i sota l’atenta mirada del majestuós Cadí.

Per a Pediatria dels Pirineus, amb la inestimable ajuda dels amics pediatres de la resta de les valls pirenaiques, de les terres de ponent i del país veí d’Andorra, és un veritable honor fer-vos d’amfitrions aquests dies.

Us hem preparat unes jornades modernes per retrobar-nos, compartir experiències i refrescar-nos amb les novetats més actuals, mentre gaudim del marc incomparable de l’Alt Urgell i les seves meravelles, romàniques i naturals. Unes jornades on també volem obrir la pediatria a la societat amb actes per a tota la població urgellenca.

Apunteu-vos les dates, 9 i 10 de maig del 2014, el hàstag per seguir-nos per les xarxes (#socaped14) i reserveu-vos els dies per gaudir, amb els companys i la família, d’un cap de setmana únic amb la pediatria del país als Pirineus.

Us esperem a tots a La Seu d’Urgell.


Jordi Fàbrega i Sabaté

President del Comitè Organitzador