Salutació

Benvolguts amics i amigues,

Em plau presentar-vos la XXI Reunió Anual de la Societat Catalana de Pediatria, que se celebrarà al Món Sant Benet, a la comarca del Bages, l’anomenat «cor de Catalunya», on us esperem els dies 8 i 9 de maig de 2015.

Us parlo en representació de la Pediatria del Bages, que juntament amb pediatres de la Catalunya Central, han pres amb il·lusió l’organització de la trobada anual de la pediatria catalana.

El Comitè científic està treballant per tenir una reunió amb un contingut científic adequat als temes actuals que puguin enriquir els nostres coneixements i ens ajudin en la presa de decisions del nostre dia a dia. Comptarem amb comunicadors amb experiència en la pràctica clínica diària; també, com en anys anteriors, els tallers seran presents per millorar les nostres habilitats en procediments pediàtrics. A més, també estem oberts a la vostra aportació en iniciatives, experiències, noves maneres de fer i entendre la pediatria, és a dir, volem que tingueu el vostre moment per compartir amb tots, presentant les vostres comunicacions i pòsters, una de les activitats que crec que serà més important i que ens permetrà gaudir-ne tots junts.

I com no, els pediatres i els cirurgians pediàtrics no ens podem ni volem oblidar dels nens i les nenes (objectiu principal de la nostra experiència professional) i dels seus pares, i per això tindrem dos moments especials en forma de tallers dissenyats específicament per a ells.

El programa social en l’entorn on farem la reunió és un present que ens traslladarà al passat i ens farà viure el futur enmig de la natura i en unes instal·lacions molt modernes, on gaudirem de la tranquil·litat necessària per trobar aquests moments per compartir estones i converses. Els murs del monestir de Sant Benet, que forma part de la Ruta del patrimoni català, són l’indret on el pintor modernista Ramon Casas va trobar la inspiració.

Des del Comitè organitzador estem treballant perquè durant la reunió us sentiu com a casa.

Us agraïm l’esforç que fareu per poder venir i compartir aquests dos dies del mes de maig del 2015.

Una forta abraçada a tothom.

Santi Nevot Falcó

President del Comitè organitzador.