Salutació

Benvolguts,

El 2016 farà ja vint anys que la Societat Catalana de Pediatria va celebrar per primera i única vegada la reunió anual a les Terres de l’Ebre. És per això que volem convidar-vos a casa nostra per celebrar este aniversari tan especial.

En vint anys, són molts els aspectes de la pediatria que han evolucionat però n’hi ha d’altres que semblen inalterables. Com fa vint anys, els pediatres hem de continuar reafirmant-nos com a garants de l’atenció infantil i en un territori com l’Ebre, esta afirmació no ha perdut vigència. Reunions com la nostra també són una oportunitat per donar a conèixer davant la ciutadania quina és la nostra tasca.

La reunió tindrà lloc a les modernes instal·lacions del Campus universitari, un edifici lluminós, ampli i envoltat de jardins, situat al marge esquerre del riu. L’entorn és ideal perquè puguem celebrar, còmodament, una reunió que pretén ser, sobre tot, l’expressió del soci.

En la vessant lúdica i social us engresquem a que participeu dels actes que hem preparat però sobre tot, que aprofiteu per visitar alguns dels espais històrics de la ciutat (Reials Col·legis, Catedral, Castell de la Suda, Call jueu…). Més enllà de Tortosa, les Terres de l’Ebre, som un territori singular, articulat entorn un riu que en marca el paisatge, les tradicions i el caràcter de la gent. Si finalment decidiu passar-hi el cap de setmana, gaudireu d’un clima temperat, una gastronomia exquisida i un patrimoni paisatgístic i cultural únic. Aprofiteu-ho...

Us esperem a Tortosa del 6 al 7 de maig.


Pere Genaró
President del Comitè Organitzador