Salutació

Benvolguts,

Tinc el goig de convidar-vos, en representació de la pediatria de les comarques de la Selva i Alt Maresme, a la XXIII Reunió Anual de la Societat Catalana de Pediatria, que celebrarem a Blanes, els dies 12 i 13 de maig de 2017.

Vull contagiar-vos la il·lusió i la complicitat que tots els pediatres de les nostres comarques, tant els que desenvolupen la seva tasca en l’àmbit públic com en el privat, hem anat forjant en preparar, per a tots vosaltres, la nostra propera Reunió Anual.

Volem que sigui un esdeveniment amb un exigent contingut científic d’actualització, de novetats, de caire pràctic i que justifiqui l’esforç i la dedicació que fem per mantenir la nostra formació continuada. El comitè científic n’és plenament conscient i està treballant amb rigorositat per garantir-vos un programa equilibrat i seriós, que satisfaci totes les vostres expectatives.

Volem innovar en un dels aspectes més rellevants de la nostra Reunió Anual: la presentació de les vostres comunicacions. A més de les ja clàssiques taules de comunicacions orals, totes les restants comunicacions, fins ara tractades com a pòsters, passaran a presentar-se com a comunicacions orals curtes, amb l’objectiu de donar la màxima visibilitat al vostre esforç. I... quelcom molt rellevant: que tots junts, des de els pediatres més joves fins els més veterans de la nostra Societat Catalana de Pediatria, compartim plegats els nostres coneixements.

Us hi esperem,


Josep Marès Bermúdez
President del Comitè Organitzador