Salutació


Benvolguts companys/es.

Des de la ciutat de Terrassa, tenim l'honor de poder convidar-vos a la 24a edició de la Reunió anual de la Societat Catalana de Pediatria del proper l'any 2018.

El Consorci Sanitari de Terrassa i l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa us estem  preparant plegats una reunió  que intenti donar resposta a les expectatives  científiques que tots els professionals de la salut  que treballem amb nens/es tenim .

Les  nostres  dues organitzacions sanitàries  tenen un model d'assistència integrada, que dóna resposta unificada als diferents nivells assistencials pediàtrics, per això hem triat com a  lema  de la reunió: INTEGRACIÓ PRIMÀRIA – HOSPITAL, FINS ON CAL ARRIBAR? .

Volem donar una visió de la pediatria des de diferents punts de vista, incloent  tots els professionals sanitaris implicats en la salut infantil (infermeria, treball social, psicòlegs, pediatres d'atenció primària, pediatres d'urgències, cirurgians,  especialistes, etc...). Intentarem analitzar les seves relacions i els avantatges i desavantatges que en el nostre dia a dia ens pot aportar aquest sistema, i per tant, el nostre programa científic serà ampli i variat, analitzant els temes des de moltes perspectives i incorporant algunes novetats organitzatives.

Terrassa és una ciutat dinàmica, amb empenta , amb una gran història i amb un futur ple de reptes, també és una ciutat amb molta diversitat, cultural i social, amb un entorn que no deixa indiferent quan arribes i amb una gent molt i molt acollidora que estem segurs que us faran sentir com a casa.

La data prevista de la reunió serà el 25 i 26 de Maig de 2018 i la seu que ens acollirà serà el Centre Cultural de Terrassa.

Preparar una reunió com la nostra exigeix un treball intens i en equip, amb la participació de moltes persones que no sempre són visibles però sense les quals no podríem tirar-ho endavant, volem donar especialment les gràcies a totes elles.

Només  ens queda dir que us esperem  amb molta il·lusió i esperem que gaudiu del nostre programa, de la nostra ciutat i de la nostra gent, aquest és el nostre objectiu.

Una abraçada.

Abel Martínez Mejías

President del Comitè Organitzador

Roger Garcia Puig

President del Comitè Científic

DATES D'INTERÈS   
19 de febrer de 2018
Ampliada data limit enviament resums.
10 de maig de 2018
Data limit sol·licitud d'ajuts.

Centre Cultural Terrassa Centre Cultural Terrassa
Rambla d'Ègara, 340
08221 Terrassa
Tel. (+34) 972 211 540