Activitats

ACTIVITATS

BEQUES I PREMIS: Convocatòria actual

Termini: 12-12-2022
Dotació: inscripció
Per afavorir la formació dels pediatres més joves i donar a conèixer la Jornada de Vacunes com eina de qualitat, la Societat Catalana de Pediatria convoca 4 beques adreçades a R4 de l’especialitat. El premi consisteix en la inscripció gratuïta al curs de l’any 2023 (no inclou allotjament).
(més info)
Termini: 21-12-2022
Dotació: 3.000
La Societat Catalana de Pediatria, sensibilitzada i compromesa a favor dels drets socials, i defensora dels drets dels infants, vol donar veu als socis per a que presentin projectes que impulsin un canvi positiu en un entorn local vulnerable que tingui en compte als infants. Per aquest projecte la Societat Catalana de Pediatria farà una donació de 3000 € anuals.
(més info)
Termini: 30-01-2023
Dotació: inscripció
Per afavorir la formació dels pediatres més joves i donar a conèixer el CIAP com eina de qualitat, la Societat Catalana de Pediatria convoca 4 beques adreçades a R4 de l’especialitat. El premi consisteix en la inscripció gratuïta al curs de l’any 2023 (no inclou allotjament)
(més info)
Termini: 18-03-2023
Dotació: 800,00
Aquest premi té per objectiu incentivar la qualitat de l’exposició i reconèixer la vàlua de la documentació que els professors del Curs Intensiu d’Actualització en Pediatria - CIAP preparen pels alumnes Optaran al premi les participacions a l’edició 2023 del curs.
(més info)
Termini: 01-04-2023
Dotació: 800,00
Aquest premi té per objectiu incentivar la publicació a PEDIATRIA CATALANA d’articles de qualitat, reconèixer la seva vàlua i aconseguir un elevat nivell en el contingut de la publicació. Optaran al premi els articles originals, treballs de revisió i els treballs de formació continuada publicats en l’any 2022.
(més info)
Termini: 10-06-2023
Dotació: veure detall
Premiar els millors treballs presentats a la Reunió Anual: Premi a la millor comunicació oral - Premi a la millor comunicació breu - Premi a la millor presentació en atenció primària - Premi al millor cas clínic - Premi a la millor presentació feta per un resident - Premi a la millor presentació de malalties infeccioses - Premi al millor tuit
(més info)